20
May '07

If U’re Not The One

Ada yang sempet ninggalin jejak di shoutbox dan request nih lirik berikut komentar Nike, untuk apa yah? Nah, untuk memenuhi permintaan dari pengunjung setia blog ini, Nike hadirkan liriknya (kebetulan ada di kompi dan emang suka sih lagunya ) :

If you’re not the one then why does my soul feel glad today?
If you’re not the one then why does my hand fit yours this way?

If you are not mine then why does your heart return my call?

If you are not mine would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings

But I know you’re here with me now

We’ll make it through

And I hope you are the one I share my life with

I dont want to run away but I cant take it, I dont understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am?

Is there any way that I can stay in your arms?

If I dont need you then why am I crying on my bed?
If I dont need you then why does your name resound in my head?

If you’re not for me then why does this distance maim my life?

If you’re not for me then why do I dream of you as my wife?

I dont know why you’re so far away
But I know that this much is true

We’ll make it through

And I hope you are the one I share my life with

And I wish that you could be the one I die with

And I pray in you’re the one I build my home with

I hope I love you all my life

Cause I miss you, body and soul
So strong that it takes my breath away

And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today

Cause I love you

Whether its wrong or right

And though I cant be with you tonight

And know my heart is by your side

Song by : Daniel Beddingfield

Nih lagu keren bgt, liriknya ‘dalem’. Ada yg pernah bilang orang bergolongan darah “A” lebih menyukai lirik dibanding irama dari sebuh lagu. Ada benernya jg sih (makanya ada folder sendiri dalam kompi, khusus buat nyimpen lirik lagu :p), lagu ini tuh aseli lagu sepanjang masa. Sejak ditelurkan lagu ini sampe sekarang masih tetep suka.

Buat Nn yg udah request, klo emang udah ngerasa ‘dia’lah yang satu… tinggal banyak doa (istiqarah diperbanyak) pada Sang Pemberi Hati agar memang ‘dia’lah satu-satunya, in time.